Modny temat czyli rozjaśnianie okolic odbytu

Jarosław Baprawski

zabrakło pomysłów na dobry smak

kiczowate stroje dawno wyszły z mody

na nikim nie robią wrażenia szokujące taśmy

oburzonych przeciwników muzyki

dzisiejszego disco polo

 

przybywa

 

facetów całujących faceta

kobiet liżących tyłki innym

pozytywnie zakręconym hetero

brakuje czasem jednego

(lub jednej)do figury

 

patrząc na to z boku

nawet moja przyszła

mogła w przeszłości

zahaczyć sponsora

 

ja również powinienem

a nawet muszę

być na topie

 

przelecieć pół miasta

żeńskiej populacji

przełożyć wacka

i zagwizdać

 

o sole mio

 

a tak tylko siedzę na zapiecku

pisząc pierdolone wiersze

w nadziei zrozumienia

potrzeby reinkarnacji

miejsc intymnych

ku uciesze

plebsu

 

 

 

 

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 17 kwietnia 2013
anonim
  • abojawiem
    siedzisz na zapiecku, a i tak, a może nawet tym bardziej dajesz po dupie

    · Zgłoś · 11 lat