Literatura

upojony poezją biedaków (wiersz)

Jarosław Baprawski

nie mam czasu
stałej pracy

 

kobietę na co dzień
zostawiam w domu

 

oszczędzam papierosy
nie piję dwa dni w miesiącu
i ma to wiele zalet

 

mogę zmienić gacie
nie spocząć na laurach


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 6 maja 2013, 20:34
no bo czegoż to nie ma na dobre i na złe
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
No :) wiersz bez wulgaryzmów, to niezwykłe. Tekst nie powala głębia ale nie jest tez zły :)
Doremi
Doremi 7 maja 2013, 16:55
...wreszcie bez wulgaryzmów

i może tak:
piję dwa dni w miesiącu
i to ma wiele zalet ;-?
przysłano: 6 maja 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca