zagrałbym miarową melodię palców
zamkniętych
we wnętrzu melancholijnego
zmierzchu
doczekałabyś bladego świtu
Uwaga! Uprzedzę Mithira.. powyższy tekst jest GNIOTEM :D"
T.Cot.....................cóż za rozbrajająca autokrytyka
Ma się to poczucie humoru:))"
bezkrytyczność wobec siebie i przypisywanie cech wynikających z ich braku, jest składową osobowości narcystycznej - "zobaczcie jaki jestem fajowy"
Ma się to poczucie humoru:))
bezkrytyczność wobec siebie i przypisywanie cech wynikających z ich braku, jest składową osobowości narcystycznej - "zobaczcie jaki jestem fajowy"
Pycha i arogancja to również składowe osobowości narcystycznej...
Pycha i arogancja to również składowe osobowości narcystycznej..."
pierwej cokolwiek się poducz - potem (ewentualnie) wypowiadaj