Niezgoda

Rumi

Dom na wzgórzu z winnicą

Twój głos w oddali

Spokojny z ropaczy i niezgody

Masz wszystko i nic

Przytulony do starej brzozy wspominam co można było

Gdybym wiedział krzyczałbym i szarpał

Niszczył i cofał czas

Krzyczę w dolinie

Spuszczam głowę

Rumi
Rumi
Wiersz · 14 maja 2013
anonim
  • Mithril
    .......................z nagromadzenia czasowników nic nie wynika

    · Zgłoś · 11 lat