33

taryfiarzgazu

katalizatory
cień gwiazdki
gwiazdek
wyjątkowo dostrzegalne
na sznurku proces
na kacu myślowy
na stendbaju
tekst niedokończony
ponieważ
przytulne
treść
podziemia
rozpruwa cienkie kreski
liter

taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 19 czerwca 2013
anonim
  • Doremi
    katalizator^y
    gazu
    gazu taryfiarzu
    na ilość
    nie
    na jakość
    !?

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    jeśli się wgłębić, ale lepiej się nie wgłębiać

    · Zgłoś · 11 lat