Literatura

stylowa miarka dla nowoczesnych kobiet kochających życie (wiersz)

Jarosław Baprawski

oczy

moje oczy

przyćmionych

siedem grzechów

 

to ja

uwikłany

w brudną robotę

 

piszę wiersze

kocham kobiety

bogatsze od siebie

 

bez oczu

bez twarzy

bez wnętrza

 

siedem grzechów

bezksiężycowo

melancholijnie

chociaż żal

jeszcze

gra

 

slot machine

bonus win

 

 

 


wyśmienity– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Dobre podsumowanie Jarku :)
przysłano: 3 lipca 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca