Literatura

Ostatnia lalka z szyfonu (wiersz)

Rukusafu

24 VI 2001, Warszawa
Wiatr przedłużenie Twojego oddechu
Chłodny, wszechogarniający

Chmury prześwit nieufnie patrzysz na gablotkę
Liść przetaczasz
Ulega

Ta lalka dla Ciebie wszystkim, a wszystkiego mieć nie możesz
Przyklejasz nosek do szyby fantom przytulasz do serca
Samotna

Na co się gapisz czas ucieka klient nasz pan się roześmiał
Dźwięczy słodko w skórzanym portfelu judaszowa
Groszowa
Nadzieja

niczego sobie 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Jenny 14 lipca 2002, 18:11
To mi się zdecydowanie pdoba. Rozumiem go chyba troche po swojemu, ale obrazuje mi on pewną ideologię. Brawo.
przysłano: 3 sierpnia 2001

Inne teksty autora

Przeprost Ciapki w Ogrodzie Saskim
Łukasz Isha Pietraczuk
Będzie kochać
Łukasz Isha Pietraczuk
Tańcz
Łukasz Isha Pietraczuk
Sen o polach pszenicznych
Łukasz Isha Pietraczuk
Modlitwa dziękczynna
Łukasz Isha Pietraczuk
Dłoń Enei umierającej
Łukasz Isha Pietraczuk
Ledwodyszemranie
Łukasz Isha Pietraczuk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca