Literatura

R (wiersz)

Judyta_Maria

mój hołd ( po wojaczkowaniu przychodzi czas na morrisonowanie - przyp. Szluger)
Krzyk do którego się przywiązałam
Godzina dwudziesta trzecia
Słucham
Odpływam
Płaczę

Tysiąc dwadzieścia cztery kilometry
Do księgarni w której sprzedają
Księgę umarłych

Wrogowie zapisali twoje imię
Złotymi literami
Teraz chełpią się
Znaliśmy znaliśmy


Za dwadzieścia lat wszyscy zapomną
Zostanę ja i mój płacz o dwudziestej trzeciej

wyśmienity 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 7 sierpnia 2001

Inne teksty autora

Zapisane na ciele
Judyta_Maria
about sex
Judyta_Maria
List do M.
Judyta_Maria

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca