89

taryfiarzgazu

zająłem stół na klopsiki,
czekam na roksanomicha,
łów dwa razy i ilonokarolala, birynt
spopo albo twarzy wokół i tapeta,
tel, bo że tam,
i wstań, więc
ikei tapetaty tytów pięć tapapet tatych, idę: kolorkwiat,
brązkąs,
niebietłopta kikoloro, białoczarminimal,
no i zielociapy, kul całkowie,
wery wicie,
idę idę, tel iks dwa,
no
esa piszę,
dobra,
rodżer

taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 3 września 2013
anonim
  • Ata
    nudzisz już..

    · Zgłoś · 11 lat
  • taryfiarzgazu
    a w komentarzach kurz :)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ata
    dziwisz się, że nikt nie chce komentować?

    · Zgłoś · 11 lat
  • taryfiarzgazu
    Ogromnie, jestem tak przechurwarażony tym faktem, że aż zaraz wsadzę głowę do internetu przez okno monitora, żeby się rozejrzeć wtf is going on :)

    · Zgłoś · 11 lat