TEST ŻYCIA

mirwan

KIMŻE JA JESTEM

ABYM MÓGŁ OCENIAĆ

KTO JEST GŁUPCEM,

A KTO MĘDRCEM JEST

W KAZDEGO DUSZY

JEST ZAWARTA OCENA

JEST ZAPISANE W GWIAZDACH

KTO ZDA ŻYCIA TEST

JEDNI CAŁE ŻYCIE

STARAĆ MUSZĄ SIĘ

INNYM NA TACY PODAJĄ

ALE NA KOŃCU

OKAZE SIĘ

KTÓRZY SĄ SOBĄ

A KTÓRZY UDAJĄ ..

mirwan
mirwan
Wiersz · 9 września 2013
anonim
  • Mithril
    .............................błożesztymój

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ata
    Byłabym wdzięczna za pisanie /jednak/ małymi literami, bo bijesz po oczach na wejściu. "okaze" - literóweczka. Co do treści niestety do mnie nie trafia w takiej formie jako poezja... przykro mi.

    · Zgłoś · 11 lat