Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jarosław Baprawski
ave
ave
Jarosław Baprawski
chętnie powędrowałbym
za twoim wzrokiem
gdziekolwiek
byś spojrzała
na mnie
inaczej
Lubię
1
Jarosław Baprawski
Wiersz · 12 września 2013
Ata
krótko ale wymownie i treściwie
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Jarosław Baprawski
:-*) - pozdrówka
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści