Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
D.K.
Dawno nie jadłam czekolady
Dawno nie jadłam czekolady
D.K.
cytryna bez cukru
w czajniczku gorycz
nieruchome pajęczyny
i choć okna otwarte na oścież
słońce odwraca się plecami
a ja
dawno nie jadłam czekolady
Lubię
D.K.
Wiersz · 19 września 2013
Justyna Matuszek
poezja do zjedzenia, ślinianki na pełnych obrotach i aż się człowiek zaczyna orientować, że też dawno nie jadł czekolady. pięknie, pozdrawiam :)
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści