Przyciągnę spojrzenie

Anna Awsiukiewicz

dziką

znajdziesz mnie na łące

wybuchnę czerwienią

 

przez niebiesko - zielone

dywany kwiatów

zaproszę twoje ręce

 

uległa

rozsypię się makami

Anna Awsiukiewicz
Anna Awsiukiewicz
Wiersz · 13 października 2013
anonim