Literatura

Aż dziw mnie bierze... (wiersz)

robaczek19

Aż dziw mnie bierze... (TABU?)
Pastwie się nad Kimś !
Ktoś pastwi się nade mną !
Czy to jest sadyzm ?
Czy tylko jest to coś o czym się nie mówi,
Nie pisze,
Nie nadaje programów w TV ?

A może to jednak Sadyzm?
Brutalna gra ?!
Nie...
...bo w tej grze wygrywamy oboje!

słaby+ 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Aneta
Aneta 25 lipca 2004, 14:51
Poprostu Zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przysłano: 15 sierpnia 2001

Inne teksty autora

LINIA
robaczek19

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca