zaraz spadnie śnieg
przysypie ślady
jeszcze tylko krzyże
jak gwiazdy rozstajnice
z punktu a
do punktu b
z nadziei
niby proste
nie sposób
nie iść
o mój Boże
jak ciężko żyć
***
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
26 listopada 2013
-
Atadruga strofa i tylko ona dziś dla mnie..
-
Jarosław Baprawski..mi też się podoba :)..mogłaby być zaczynem do czegoś ciekawszego :)..ale niech już sobie zostanie... na zawsze..amen :) - pozdrawiam