jest piekielnie zimno
brak czucia pozwala mi przetrwać
zajmuję się tym od dłuższego czasu
patrzeniem
krzyżowaniem
wybaczaniem
choć pustka miejscem spokoju
śmiercią z innego punktu widzenia
oddalone są myśli
umiejętność wejścia
to rozgrzeszenie
spowiedź celu
podmuchy wiatru w kościele potrafią szeptać
podpowiadają że trzeci krok
to połowa sukcesu
666 rozwiązań
szatan wyłączył się
nakreślił sposoby ucieczki
postawiono mu zarzut
nie może liczyć na odwołania