Literatura

Gra domysłów (wiersz)

CDE

walka o byt w całości

w pięści zaciśnięte poszukiwania

natarczywe i z czasem bezlitosne

układają strach pozostania

czyste myśli – spokój samotności

 

pokój w którym zawsze się układasz

obarczony wiecznym priorytetem

wymówkami

 

domyślisz się miejsc które ukrywa miłość

umowa zawarta z samym sobą

liczenie na bezterminowość

odsetki liczone najczęściej z głową

 


niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski 27 grudnia 2013, 00:22
wiem, że słabe ale chciałem to wysrać;)
Mithril
Mithril 27 grudnia 2013, 11:25
.................................no i wysrałeś
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 28 grudnia 2013, 11:15
zawsze od zawsze bym przemyślał... i nie jest tak źle jak to autor kokietuje... czasem te wysrane nie na siłę są ok:)
Ata
Ata 28 grudnia 2013, 19:18
"pieści" - piĘści.
przysłano: 27 grudnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

to świat memów i gifów
Paweł Lewandowski
Zaraza
Paweł Lewandowski
Podaj mi dłoń
Paweł Lewandowski
Spotkanie
Paweł Lewandowski
Ściany
Paweł Lewandowski
Mówisz, że człowiek
Paweł Lewandowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca