Zero

Michał Wodecki

Czy zero jest w środku puste?

Zero to zero powiedziała moja nauczycielka matematyki

Określa go własny okrągły kształt

Po latach emerytowana

Stwierdziła , że zero może być w środku życiem

Przeróżnych liczb , których suma zawsze zero

 

I ta wersja bardziej mi się podoba

 

Michał Wodecki
Michał Wodecki
Wiersz · 9 stycznia 2014
anonim
  • Tessa5544
    matematyka to mój najgorszy przedmiot, oblałam maturę przez
    takie zero...... więc sorry ale nie

    · Zgłoś · 10 lat