Literatura

List do M. (wiersz)

Judyta_Maria

nie wiem, nie wiem... nie wyszlo takl jak chciałam!!!
Nie będę płakać
Mamusiu ja nie będę płakać
Jestem już dużą dziewczynką

Popełniłam już niejeden błąd
Błędy uczą

Mamusiu
Jestem szesnastoletnią dziwką
nie boję się niczego
bo nie mam nic do stracenia
dzisiaj spakowałam się
wywalił mnie za drzwi
może i lepiej
wyprowadzę się i będę miała czyste konto

Mamusiu nie wracam
Chcialabym wrócić ale nie znosę
twoich łez

niczego sobie 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
joisten 19 maja 2002, 19:12
Idiotyczny i tendencyjny wiersz...
CVCVV
CVCVV 25 listopada 2006, 16:29
FAJNY WIERSZ
aGONIA
aGONIA 17 maja 2007, 11:52
phhhhhhhhhhh beznadzieja
przysłano: 11 sierpnia 2001

Inne teksty autora

Zapisane na ciele
Judyta_Maria
about sex
Judyta_Maria
R
Judyta_Maria

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca