kiedy ci marsza grają
słowo się przecież rzekło
za każdym cudnym rajem
jest najzwyklejsze piekło
za każdy uśmiech łzą zapłacisz
za dobro złem odpłacą ludzie
i tylu wrogów ilu braci
w ogień za tobą z ogniem pójdzie
brzytwy się chwycisz niepodanej
gdy na dnie będziesz pływał w zbroi
zapytasz głupio czemu panie
szczęscie szczęśliwym nie przystoi
gdy na dnie będziesz pływał w zbroi
zapytasz głupio czemu panie
szczęscie szczęśliwym nie przystoi"
I to widzę finalnie.
kiks w ostatnim. nie brzmi.