loteria

Jacek JacoM Michalski

los gra kośćmi

które dla nas zagadką

podobno zawsze decydujemy źle

nie znając drugiego zakończenia 

 

tylko nazarejczyk

jeden nieskończony raz

nie wybrał wyboru

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 4 marca 2014
anonim
  • Ata
    filozoficznie się zrobiło.. ale zawsze trzeba wybrać jedną drogę i tak naprawdę nigdy nie wie się czy to ta właściwa..

    · Zgłoś · 10 lat
  • Arturro
    podoba mi się
    tylko może zamiast "wybrał" dokonał
    daje ocenę 6

    · Zgłoś · 10 lat