nadinterpretacja

Ari

nadinterpretacja.

 

to słowo ponad miarę ciekawe
- nasycone chęcią poznania
znaczeń

 

nie interpretuj tego
dosłownie
ciekawość następnych słów
nie oprze się
rozbieżności
tym razem już dosłownie

 

tak samo jak
niedopowiedzenie
uwolni wyobraźnię
bez powiedzenia
słowa o interpretacji

 

tu oczy uniesiesz do góry

 

Ari
Ari
Wiersz · 13 kwietnia 2014
anonim