MIŁOŚĆ MATKI

Sylwia Aszendorf

MIŁOŚĆ MATKI

CZUŁYM DOTYKIEM
W OBJĘCIACH TULI
FALĄ MIŁOŚCI OPŁYWA

TWIERDZĄ OBBRONNĄ
W SWOICH RAMIONACH
ŁZY SMUTKU CI OCIERA

NAUCZYCIELKĄ ŻYCIA BYWA
CIERPLIWIE BŁĘDY WSKAZUJE

MĄDROŚCIĄ KARMI
DROGĘ OŚWIETLA

BEZINTERESOWNIE

KOCHA.

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 7 maja 2014
anonim