rewers

Jacek JacoM Michalski

z łyżek twarzy

światło oddaje ciemności

odzyskaną wklęsłość

krzywym lustrem powiela

obroty plecami do słońca

 

codziennie tak bardzo inni 

jak wczoraj tacy sami

jesteśmy dziećmi cyklu

w którym druga strona zawsze

obarczona większą wyobraźnią

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 8 maja 2014
anonim