Literatura

Safe Mode (wiersz)

arte

Wyciągać portfel i lecieć do sklepu po nowe jabłka
zostać fanboyem Apple'a
poślubić ukochanego srebrnego MacBooka
amelinowe unibody
Przeglądać treści dla dorosłych
z młodymi pięknymi porno-aktorkami
poobcować

 

Dać się uwieść bariście pójść na kawę z rodziną
patchworkową
do modnego miejsca kawiarni Charlotte
na placu Zbawiciela


W ciuchach z second-handu
poudawać bezdomnego jak przystało na hipstera
oczytanego w jakiejś piździe
najlepiej homo z równie przystrzyżoną brodą
w rajbanach na twarzy
w pobożnym garniturze z paczką Lucky Strike'ów

 


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 11 maja 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca