MYŚLI I SŁOWA
LOGICZNIE PRZEKAZANE
W MIŁOŚĆ ODZIANE
CZŁOWIEKOWI PODPORĄ
ŻYCIOWYM DROGOWSKAZEM
TANKA
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz
·
14 maja 2014
-
kopia cesarza internetuMądry przekaz...
-
Sylwia AszendorfDZIĘKUJE KAJTUŚU