Literatura

Siedem krzyzyków panny Marii (wiersz)

Rukusafu

16.VII.2001, Male Ciche ( a ksiądz Rydzyk żyje i ma się dobrze - przyp. Szluger)
Krzyżyk na czole
Krzyzyk na ścianie
Krzyżyk przy nazwisku
Krzyżyk na plecy
Krzyżyk na drogę
Krzyzyk na Tobie czasem
Ty na krzyżyku

niczego sobie– 14 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
artur trzebiński 14 lipca 2002, 18:19
krótko i dosadnie - kółko!
przysłano: 3 września 2001

Inne teksty autora

Przeprost Ciapki w Ogrodzie Saskim
Łukasz Isha Pietraczuk
Będzie kochać
Łukasz Isha Pietraczuk
Tańcz
Łukasz Isha Pietraczuk
Sen o polach pszenicznych
Łukasz Isha Pietraczuk
Modlitwa dziękczynna
Łukasz Isha Pietraczuk
Dłoń Enei umierającej
Łukasz Isha Pietraczuk
Ledwodyszemranie
Łukasz Isha Pietraczuk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca