Literatura

Mucha (wiersz)

Rukusafu

5.VII.2001, Warszawa
Słyszałaś?
To mucha właśnie w płomieniu przysiadła i
Zgasła

Uwierz.

Widziałaś?
To tylko koszmar Twój budzik usłyszał i
Zamilkł

Czujesz teraz?
Moje serce.

Uwierz proszę, że my z muchą
Każdej nocy życzymy Ci
Słodkich snów...

niczego sobie– 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
artur trzebiński 14 lipca 2002, 18:20
świetny grafomański żart!!!! rozbawił mnie do łez.
mimi
mimi 14 pazdziernika 2006, 17:16
co za beznadzieja i blazenada!!!!
przysłano: 5 września 2001

Inne teksty autora

Przeprost Ciapki w Ogrodzie Saskim
Łukasz Isha Pietraczuk
Będzie kochać
Łukasz Isha Pietraczuk
Tańcz
Łukasz Isha Pietraczuk
Sen o polach pszenicznych
Łukasz Isha Pietraczuk
Modlitwa dziękczynna
Łukasz Isha Pietraczuk
Dłoń Enei umierającej
Łukasz Isha Pietraczuk
Ledwodyszemranie
Łukasz Isha Pietraczuk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca