Literatura

*** (wiersz)

Polisham

Nie poczytam ci dziś bajek
o ptaszkach i kurach
żabkach w łazience 
twoich rodziców
 
wypiłaś już mleko
 
pora zaciągnąć oczy
kożuchem powiek
 
w nocy
 
wysnujesz kolejną 
niesmaczną historie
rano wszystko mi
 
opowiesz

fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 10 sierpnia 2014, 21:13
"pora zaciągnąć oczy
kożuchem powiek"


jak pięść............................i nos
Mi Lo
Mi Lo 13 sierpnia 2014, 14:54
kożuch powiek?
Polisham
Polisham 14 sierpnia 2014, 17:53
Oh ho ho! Dobrze że nie fatalny :)
Mi Lo
Mi Lo 14 sierpnia 2014, 19:51
dlaczego miałby być fatalny? oceniam jako czytelnik, a nie jako inkwizytor.
a na fatalny trzeba sobie zasłużyć ;P
Polisham
Polisham 14 sierpnia 2014, 20:05
Oceniaj sobie jak tam chcesz! Miłego Dnia ] ;>
przysłano: 10 sierpnia 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca