Literatura

Ballbusting (wiersz)

arte

 

Tu wszyscy są zajęci sobą
na ulicach Soho przetaczam się
różową limuzyną jadę wprost na imprezę
tematyczne seksparty
na którym rolę głównego bohatera
"Zbrodni i kary"
będzie odgrywał w lateksowej masce
różowej świnki z oklapniętymi uszami
łysiejący minister

Jak słodko obsługiwać osoby
z pierwszych stron gazet
menedżerów wyższego szczebla
w londyńskim City znających na pamięć
kurs walut po którym przeliczą
brudne rosyjskie pieniądze
by uchronić interesy oligarchów
którzy są im wdzięczni
ze względu na nałożone sankcje

Jak słodko obsługiwać biskupów
wygłaszających na nabożeństwach
niedzielnych płomienne mowy o
czystości obyczajów
dalekich krewnych Rothschildów
co przeżyli wojnę
na przedramionach noszących
numery obozowe
Poszczęściło im się a teraz chcą
bym w esesmańskim mundurze
biła ich bykowcem tłukła pejczami
aż do krwi za hojną daninę

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 29 września 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca