Literatura

*** (wiersz)

Druid777sg

Patrzę na stół
Paczka papierosów słabej marki
Dwa kubki po wypitej kawie
Łyżeczka cukiernica
Kubek margaryny na nim książka
Kartki z tekstem do adiustacji
Trochę paprochów
Kartka z napisem rower
Komputer na nim koszyczek z suchymi modrakowymi kwiatami

Patrzę na swoje życie
Dwa kubki po wypitej kawie łyżeczka cukiernica
Kartki z tekstem do adiustacji
Paczka tanich papierosów
Kartka z napisem rower
Trochę paprochów
Kubek margaryny na nim książka
Komputer z suchymi modrakowymi kwiatami

Wiercę się na taborecie
Stukam w klawiaturę
Słucham radia
Patrzę na moje marzenia
Dwa kubki po wypitej kawie
Kartka z napisem rower
Trochę paprochów
Komputer z suchymi modrakowymi kwiatami
Kartki z tekstem do adiustacji
Papierosy słabej marki

Wyglądam przez okno
Widzę
Dwa kubki wypitej kawy
Cukiernica łyżeczka
Kartki z tekstem modrakowym
Papierosy
Teksty do adiustacji
Rower

2001

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 pazdziernika 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca