Zanim...

Nika

Zanim...

 

 

"Zanim zgaśnie płomień

Zanim ujrzę światła koniec

Zanim iskra rozżarzona stanie się popiołem

Zanim wszystko straci sens

Zanim ja przestanę biec

Zanim życie skończy się

A serce bić przestanie

Powiem: Dziękuję

...Tak na pożegnanie"

 

Nika
Nika
Wiersz · 10 października 2014
anonim