poczucie

slavic player

moje życie to czerń

słońce i miasto co zmęczone

szlajaniem się po sobie

wraca do lasu

gdzie rozbierze się do zieleni

 

moje życie to czerń

slavic player
slavic player
Wiersz · 20 października 2014
anonim