Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ravaa
kawałek mnie
kawałek mnie
Ravaa
tuż pod powieką
w małym paprochu
ukryłam siebie
wyjmij językiem
razem z okiem
Lubię
Ravaa
Wiersz · 13 grudnia 2014
blueberrybeck
ciekawe.
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści