i tak to już wygląda.

Ewa Głaz

więc czego Ty szukasz?..

wreszcie -

co miałem znaleźć - znalazłem...

 

Teraz szukam SZUKAŁKI!!...

 

 

bo w tej wersji OPERA nie przejdzie.

Ewa Głaz
Ewa Głaz
Wiersz · 16 grudnia 2014
anonim