życzenia świąteczne

Hania Opic

Gwiazdki najjaśniejszej,

choinki najpiękniejszej

i prezentow wymarzonych.

Świąt mile spędzonych,

karnału szalonego

i roku bardzo udanego!

 

 

życzy Hania J.

 

Hania Opic
Hania Opic
Wiersz · 20 grudnia 2014
anonim