Literatura

*** (wiersz)

Ata

chciałabym za Grochowiakiem

„podpalić fundamenty światów”

tymczasem dochodzę do podobnej puenty

 

lecz nie skarżę się na ból

oznacza ciągłą możliwość dążenia

 


dobry 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 16 stycznia 2015, 12:25
...przyjemne mini
Margo 16 stycznia 2015, 20:01
Trafne ujęcie "sensu" egzystencji, podoba mi się....
Ata
Ata 17 stycznia 2015, 22:02
dziękuję Wam :)
Badger
Badger 1 lutego 2015, 01:12
Rzadko pasuję mi krótka forma, ale w tym przypadku mnie urzekła.
przysłano: 15 stycznia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca