Literatura

traktat o nieagresji zerwany / zgniłe jabłko w koszyku (wiersz)

Mi Lo

nie panikuj

to tylko przeklęta koperta

w kieszeni na parkingu miejsca pod dostatkiem

tremę pokonuję wpław

 

między upasionymi brykami czas przecieka z uporem godnym

pożałowania przez zdrętwiałe palce i mocno zaciśnięte powieki

mimo to nie śmiem podnieść pożółkłej gazety ciśniętej pod drzwi

przedwczesnie posiwiały gówniarz odjechał przeraźliwie gwiżdżąc

jakiś znajomy mi motyw

 

99 luftbalons splątało w kasecie taśmę

na reperację za późno przyjdzie wiosną na nas czas

igła wymacała w szpiku

zbyt wiele zmian

 

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 stycznia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca