Czy jest co czy nie ma czego żałować

abojawiem

Już mnie

nie cieszy,

co cieszyło.

Czy ja wiem,

czy to taka

nieunikniona

kolej rzeczy.

Wiem tylko,

że zaufanie

trzeba mieć

przejściowe.

I sobie też

nie ma co

wierzyć.

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 17 lutego 2015