Literatura

na zawsze w sercu (wiersz)

Jaro

szukam twoich śladów na piasku
idę plażą wzdłuż myśli
fale zmyły słone 
krople chwil na szkle

odeszłaś 
oszukałaś serce 
wiem boli cię

będę

zawsze myślami 
błądziłem ulicami 
wśród blasku latarni

zapamiętam twarz na wieki

może
zaświeci dla nas nadzieja 
szansa przeszła obok minęła chwila
bukiet róż wysuszony

lekka 
dusza ptaka na niebie
wzlatuje wspomnieniem

 


dobry 1 głos
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 21 lutego 2015, 08:51
tekst jest hasłowo wyliczankowy oparty na banalnych i pamiętnikowych frazach
- zaś tytuł iście walentynkowy - struktura tekstu nie prezentuje nic, co warto
byłoby zapamiętać lub choćby się zatrzymać/zastanowić

..........................kolejna, słodko/ciepła klucha
kopia cesarza internetu 21 lutego 2015, 17:14
Prosty, zrozumiały, szczery i życiowy. Autor wie o czym pisze...
Yaro
Yaro 21 lutego 2015, 21:23
życie pisze scenariusze ja tylko szkicuję je ...pozdrawiam ciepło..>>>
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 20 lutego 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca