czerń

Jacek JacoM Michalski

jak woda zabiera

piasek spod powiek

bezgranicznie

 

wracam w nią zawsze

z każdego blasku i koloru

z każdego snu i każdego kaca

do absolutnej ciszy

gęstej przestrzeni

wybawiony od wstydu

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 8 marca 2015
anonim