z drew doskonałych

Jarosław Baprawski

gdy byłeś głodny i spragniony

dałem ci mniej więcej

byś ślepy i głuchy

odsłonił nagość

w aby aby

 

mądrości dodając ci tyle o ile

z głupoty twojej mogłem odważyć

nie przesładzając widoków na awans

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 27 maja 2015
anonim