w tobie

slavic player

masz w sobie okręt

i wyprawę

 

- w twej tęczówce wrażliwy waleń

pozwól niech w niej marzy -

 

masz w sobie las

który cię wysłucha

 

i pijaną liczbę kimającą

w południe na ciepłym bruku

slavic player
slavic player
Wiersz · 11 czerwca 2015
anonim