Literatura

*** (wiersz)

Bartek Wyrostek

not exist


słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Bogusław Uściński 12 czerwca 2015, 22:29
Proza poszatkowana
Mithril
Mithril 13 czerwca 2015, 12:00
"Nie zakładałem zwycięstwa. To przecież jasne, że
sprawy nie idą w stronę naszych planów. Biegną
przeciwną drogą. Nie powinienem (...) teraz siedzieć
ze zmartwioną głową wypełnioną porażk(ami). Moje

z(a)łamanie stało się zbyt przewidywalne. Trudno się
bronić w takim stanie. Przecież wszystkie przypadki
były ustalone, zaplanowane wbrew temu czego
chciałem. [Zatem] istnieje logika zdarzeń."
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
podane dosłownie dołki, niekoniecznie są dobrym tekstem
przysłano: 12 czerwca 2015 (historia)

Inne teksty autora

kiedy
Lucky Person
poczekaj
Lucky Person
przyjaciel
Lucky Person
niepokoje
Lucky Person
usiądź
Lucky Person
zmienia się okolica
Lucky Person
zmienia się okolica
Lucky Person
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca