Literatura

skrzydła (wiersz)

Jaro

rozwiń skrzydła poleć
albo człap przed się
nie ma tego co by 
nie wyszło
chyba nie chcesz by tak było


pióra na wietrze 
może się nie udać
walcz miej serce 
oszczędzaj siły w eterze 
rozwiń ramiona parasolem marzenia

 

spełniaj ciągnij uchwyt i odliczaj
czerwona rączka nie da się nie zauważyć
tnij przestworza lotem jastrzębia
każdy może kilku nie chce i dupa

 


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 czerwca 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca