Literatura

niebieskie oczy (wiersz)

Jaro

w twoich oczach   niebo
ujrzałem dobro którego szukałem
szukałem długo

przebyłem kawał drogi

w butach z piaskiem wszystkich poligonów
szmat świata zdeptałem aż tu

 

przycumować do twych ust

najwyższa pora


nie odrzuciłaś miłości chłopaka z podwórka 
coś jestem wart

kołysze słowami  wiatr

 

młodość wróciła

w sercu kocham duszy dno


kochała stęskniona

wpada w ramiona

niebieskie oczy proszą o spełnienie
do którego doszło 


jak miła wiadomość nie wiadomo skąd

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 21 czerwca 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca