łaska

Jacek JacoM Michalski

uwieszeni u szyi Boga

ciężarem katedr

liczą na lepsze zbawienie

niepomni że jak pchły na słońcu

nie znamy miary

a jedno słowo czy łza

jeden dzień bez nienawiści

może więcej

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 13 lipca 2015
anonim