Dał jej tę chwilę,
za którą ona oddała siebie.
Nie całą...
ale ważniejszą jej część.
Czuła to.
I czuła, że on czuje.
Nie wiedziała, że zapomni...
A może pamięta?
Udaje?
Cierpi?
I nagle ją tuli.
Przypadkowo?
Czuje jak boli.
Czuje jak krzyczy.
Nie reaguje!