Literatura

*** (wiersz)

nadia

   Pamiętasz Czechy?
gdy wracałam z naszych wakacji
zasypiałam w wannie
raz jednej niedzieli pobiegłam do spowiedzi
jednej nocy  od pierwszej do drugiej zmawiałam zdrowaśki
nieraz niespałam wcale
spalałam ostatnie dziesieć fajek Olki
i myślałam że są pożary w Kaliforni


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 15 września 2015, 18:47
...eee

"wracałam
zasypiałam
pobiegłam
zmawiałam
niespałam ....................chyba ciut inaczej
spalałam
myślałam"

"dziesieć" ..........................?
przysłano: 15 września 2015 (historia)

Inne teksty autora

***
nadia
spis sióstr
nadia
kurnik
nadia
***
nadia

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca