Literatura

wszystko bez ciebie i chu (wiersz)

Jaro

nie ważne

dobrze że jesteś

gdzieś gdzie nie ma mnie

 

uciekam przed tym co przede mną 

 

napotykam teraźniejszości palce

różnych ludzi różne światy

przeszłość tropię

jak traper tropi ślady

 

odczytuję prawie wszystko

każde słowa klucze znaki

 

co mi wtedy brakowało 

 

żałuj

mnie już nie ma

każdy samotny krok

wolę bardziej niż być niekochanym

jeszcze lubię alkohol

i pogadać z tą babcią starą

jakże przemiłą jak wiosną bociany

 

patrzę przed siebie zadbany

niezachłanny milczący 

o zapachu jesiennych liści

niech się ziści kurwa mać


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 10 pazdziernika 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca